Як вибрати кондитерський мішок

4-27-2017

Саме кулінарне пристосування складається з мішка, перехідної частини, схожою на шийку від пляшки, і насадок, які на це горлышконаворачиваются. Іноді, насадки бувають і без різьби, вони просто вставляються в мішок зсередини — з такими трохи складніше працювати. Пропоную кондитерский мешок с насадками купить киев

Сам мішок може бути пластиковим, паперовим, тканинним або силіконовим, одноразовим або підходящим для багаторазового використання. Головне — він повинен бути досить містким і міцним. Якщо ви плануєте задіяти багато різних за кольором або складу кремів, вам краще підійдуть одноразові мішечки, а якщо вам потрібно покрити глазур’ю великий торт, то зручніше буде працювати з великим мішком з силікону — у них залишається менше крему і їх набагато простіше мити і зберігати.

Насадки, зазвичай, бувають пластиковими або сталевими. Вони можуть продаватися окремо або разом з мішком. Пластикові, звичайно, коштують дешевше. Однак, отвори в них бувають погано прорізають, а сам матеріал дуже м’який, що в підсумку призводить до нечітким лініях і змащеного крему. До того ж, сталь набагато простіше стерилізувати, а зламати куди складніше.

ЗБИРАЄМО

При складанні важливо пам’ятати одне: між насадкою і мішком не повинно бути навіть крихітних зазорів: при натисканні, крем відразу лізе з усіх щілин. У одноразових мішечків, зазвичай, не відрізаний кінчик. Щоб відрізати його правильно, візьміть горлечко (або насадку, якщо вона без різьблення) і помістіть в мішечок так глибоко, як можливо. Позначте це місце і відріжте на пару міліметрів ближче до кінця. Вставте шийку і прикрутіть потрібну насадку.

НАПОВНЮЄМО
Щоб просто наповнити кремом кондитерський мішок, його потрібно помістити в глибоку склянку (відмінно підходять мірні склянки), а краї загорнути. Просто викладіть крем в мішок, заповнивши ⅔ обсягу, а вільний кінець закрутіть. Його також можна закріпити затиском або зав’язати.

КОРИСТУЄМОСЯ

Тримайте мішок двома руками. Однією рукою ви будете регулювати напір і подачу вмісту, інший — спрямовувати рух насадки. Намагайтеся зберігати однакову силу натиску, щоб крем або тісто розподілялися рівномірно.

За допомогою кондитерського мішка можна формувати вироби з пісочного та заварного тіста, наприклад, печиво і еклери. Можна наповнювати кремами і кремоподібними начинками, пампушки, профітролі та інші вироби. І, зрозуміло, можна прикрашати страви.

ЗБЕРІГАЄМО

Зберігати і мити мішок коштує в розібраному вигляді, перш за все, з міркувань гігієни. Після того, як всі деталі висохнуть, ви можете скласти насадки всередину мішка, щоб вони не загубилися.